Bel ons vandaag
nog op nummer:

02 0890 8144

China zaken, touristen en studenten visa

 
Visa First verwerkt visa ten behoeve van de chineese ambasade bespaart u het gezeur van een aantal uren in de rij staan en verzekert dat er geen risico is voor uw visum om geweigerd te worden wegens of incorrecte documenten of onvoldoende documenten.

Ons kantoor in Nederland is open van 9 uur 's morgens tot half zes 's middags maandag tot vrijdag. Echter, aanvragen kunnen naar ons gepost worden en geretourneerd via geregistreerde post binnen 48 uur.
Indien u urgente vragen heeft, alstublieft, bel ons de China visum helpdesk op 02 0890 8144

Completeer onderstaand formulier en u zult de benodigde visum formulieren toegezonden krijgen per email/post.

Indien u naar China gaat voor werk, study of slechts een vakantie, Visum Eerst kan uw organiseren:

  • chinees touristen visum
  • chinees zaken visum
  • chinees studenten visum

Indien u een China zaken visum nodig heeft
, zult u ook een uitnodigingsbrief nodig hebben voorzien van briefhoofd van een geautoriseerde chinees regerings departement of door regeing geautoriseerd bedrijf, een origineel is benodigd.

Indien u een chinese studenten visum nodig hebt, heeft u een toegangs brief nodig van de school die u gaat volgen in China.

Duur

De hoeveelheid tijd die u in china mag verblijven is afhankelijk van het type van uw visum. een enkele of dubbele toegangs visum zal meestal geldig zijn voor 3 maanden terwijl een multi toegangs visum enkel uitgegeven voor officiele uitnodiging voor zakenlijke bezoekers is doorgans geldig voor 6 tot 12 maanden.

Vraag nu uw China visum aan. Bel nu om direct uw China visum te boeken.
Of vul in het China zaken en vakantie visum aanvraag formulier online visa aanvraag formulier om later terruggebeld te worden. Wij zullen u per mail uw China visum aanvraag formulier toezenden. Zend het naar ons terrug per post en wij zullen uw aanvraag verwerken en naar u terrugzenden binnen 5 werkdagen